e
Banner

Etiketler: fatih baş



Denizyolunda parsiyel yükler Globelink Ünimar’a emanet



Türkiye’de denizyolu parsiyel taşımacılığının öncülerinden Globelink Ünimar, haftalık düzenli parsiyel servislerine Şangay-Gemlik ve İstanbul-New York noktalarını da ekledi. 




Fatih Baş: İhracatta yaşanacak artış lojistik sektörüne de olumlu yansıyacak


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Lojistik

Ekonomi politikalarındaki değişim rüzgârı dış ticarete ilişkin beklentilerde güncellemeye sebep oldu. İhracatçılar, bir süredir esen olumsuz havanın tersine dönebileceğini düşünürken; Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Fatih Baş, ihracatta yaşanacak artışın lojistik sektörünü de pozitif etkileyeceğini ifade etti.




Fatih Baş: Yeni ticari ilişkiler ihracat pazarlarını genişletecektir


Yayın: 29-09-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye son dönemde, başta MENA bölgesi olmak üzere farklı ülkelerle ticari diyaloglarını geliştirdi. Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Fatih Baş atılan bu adımlarla ilgili yaptığı değerlendirmede Türkiye'nin ihracat pazarını genişletebileceğini söyledi.




Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş oldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı pozisyonuna, uzun yıllardır şirket içinde çeşitli görevlerde bulunan Fatih Baş getirildi.




E-ihracattaki artış lojistik faaliyetlerinin önemini artırıyor


Yayın: 29-01-2024
Kategori: e-ticaret

E-ihracat faaliyetlerinde yaşanan artış Türkiye’nin dünya pazarındaki konumunu güçlendiriyor. Dijital ihracattaki büyüme sektör hacmini büyütürken müşteri taleplerini de paralel oranda etkiliyor. Lojistik faaliyetleri ise ürünlerin müşteriye ulaştırılması aşamasında kilit noktada yer alıyor. Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, e-ihracatta lojistik faaliyetlerinin öneminin altını çizerken iki sektörün de karşılıklı olarak birbirini desteklediğini vurguladı.




Fatih Baş: Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı?


Yayın: 18-04-2024
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörü, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında kilit bir rol oynuyor. Sektörün gelişimini sürdürmek ve güçlendirmek için lojistikteki yol haritasının çizilmesi gerektiğini ifade eden Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, Türkiye’nin lojistikteki yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.